MvdB

Ervaringen

Na enkele jaren erge hooikoortsklachten te hebben gehad waarbij ik vanuit de huisarts medicijnen kreeg voorgeschreven die wel hielpen maar weer andere klachten met zich mee brachten en het weten wat voor zooi daar in zit wilde ik een andere manier proberen om hier minder last van te ervaren.

Na een fijn en open eerste gesprek waarin ik me erg serieus genomen voelde (wat ik bij de huisarts niet heb ervaren) was het voor Myron vrij snel duidelijk bij welke stof mijn klachten paste en waar ik dus mogelijk baat bij zou hebben. Een aantal dagen nadat ik het middel had ingenomen begon ik duidelijk verbetering in klachten te ervaren: de onaangename zweetgeur was er plots niet meer, ik had minder behoefte aan zout, ik slaap een stuk beter, ik pieker minder en zo waren er nog een aantal dingen die sterk verbeterd zijn!

R.B.

Ik was al 2 j op de sukkel , ik heb een overactieve bekkenbodem ,altijd gespannen , niet goed kunnen ademen , hyperventileren , constipatie met fissuur’s.. ik was eerst wat sceptisch want ik was al zo lang bezig, dus ging ik op consultatie , het duurde ongeveer anderhalf uur , , na een paar dagen kreeg ik de bolletjes , toen ik ze innam voelde ik m’n bekken direct ontspannen het was net of er iets van me afviel , en direct naar het toilet.. nu na 2 maanden gaat het al veel beter , geen hyperventilatie meer door verkeerd te ademen , en het toilet bezoek gaat stukken beter , ik moet wel blijven opletten , ik heb 1 terugval gehad door een voedsel vergiftiging, maar na overleg met Myron nog bolletjes genomen , en het gaat weer beter , ik kan me eindelijk ontspannen .

HP

Jaren lang, werd ik door de reguliere geneeskunde volgepompt met medicatie. Eén kwaaltje, werden er meerdere, door onnodige medicatie die enkel bijwerkingen had, waarvoor er wel weer een ander pilletje gegeven werd. Tja, want “de wetenschap zegt”. Uiteindelijk ben ik bij Myron terecht gekomen. Wat meteen opviel, is dat hij werkelijk luistert. Reeds kort na inname van het door hem gekozen middel, waren er merkbare veranderingen. Sommigen subtiel, maar andere overduidelijk. Na mijn 2de inname, voelde ik me een totaal ander mens. Zelfs dingen zoals artrose zijn enorm verbeterd, ook qua pijn en souplesse, hoewel de reguliere specialist reeds sprak van “vastzetten van wervels”. Ik kan enkel zeggen, “dankjewel Myron!”

Micheline

Ik heb 20 jaar geworsteld met constipatieproblemen en hiervoor gedurende de jaren heel veel verschillende hulpmiddelen ingenomen. Deze hadden echter nooit een langdurig effect noch bleken die altijd te werken. Toevallig ben ik bij Myron beland en na een grondig intakegesprek heeft hij mij op basis van mijn problematiek 2 pillen bezorgd waardoor de constipatie heel snel achter de rug was. Initieel stond ik er nogal twijfelachtig tegenover, maar 3 maanden later ondervind ik nog steeds een heel positief effect van de homeopatische pilletjes en vermoed ik dat mijn probleem na 20 jaar eindelijk verholpen is. Bedankt Myron!

Virginie Bossaer

Heel goed geholpen door Myron, kben van veel kwaaltjes heel veel verbeterd.

Marleen Devaere

Ik ben zeer kundig geholpen en de uitkomst is meer dan verwacht. Al ligt dat laatste niet in Myron’s macht.
Hij vroeg goed door, had volledige aandacht en tijd. Kortom hij ging grondig te werk en creëerde een gemoedelijke vertrouwde sfeer.

Marja

Bij Myron heb je het gevoel dat je echt geholpen wordt, dat er naar je geluisterd wordt, dat je iets krijgt specifiek aangepast aan de noden van jouw lichaam, en dat dit echt zijn werk doet. (weliswaar met de nodige tijd).
Een resultaat die je van de klassieke geneeskunde nooit zou krijgen, krijg je hier wel.

Carine

Na die twee behandelingen bij jou thuis is er veel beterschap onder vonden en ook met die twee mine pillen is ook minder of geen dromen meer gehad ik vind mij gans beter aan worden ik heb juist s’nacht nog krampen aan de maag en dat is soms willevalig ik voel mij veel sterker in mijn lichaam

Suttels Paula

Zowel mentaal als fysiek heb ik mijn oude vrolijke kind terug. Nooit kunnen bedenken dat dit zo positief zou uitpakken.
Heel erg bedankt

S.Temmerman

Een heel positieve ervaring, zowel door de gedrevenheid om het juiste middel te kunnen geven als door het effect van dat middel. Lichamelijk en emotioneel een enorme verbetering.

El

als super ervaren, eerst wat onwennig maar ik merk nu duidelijk verschil als t weer nodig is!

RS

De inhoud van deze pagina wordt beschermd.