MvdB

Tarieven

Werkwijze: Er wordt een gesprek gevoerd dat ongeveer één uur duurt, tijdens dit gesprek wordt er een zo duidelijk mogelijk beeld geschetst van u en uw klachten.

Aan de hand van deze informatie wordt vervolgens een zorgvuldige selectie gemaakt van één uit duizenden homeopathische middelen, die het beste uw gezondheid vertegenwoordigt.
Dit werk wat achter de schermen plaatsvindt is, afhankelijk van factoren zoals een duidelijk symptoombeeld/ aanwezigheid van bruikbare symptomen alsook de kennis die de homeopaat heeft van de vele duizenden middelen, iets wat enkele uren kan duren om volledig uit te werken na een eerste consult.

Daarom vraag ik uw begrip voor de gehanteerde tarieven aangezien er meer bij komt kijken om tot een homeopathisch voorschrift te komen dan enkel het bijgewoonde consult van één uur.

Er zit altijd minimaal één maand tussen het eerste en tweede consult en afhankelijk van de reactie op het gekozen middel zal er daarna doorgaans meer ruimte zitten tussen eventuele vervolgconsulten.
In de meeste gevallen en afhankelijk van hoe gunstig de behandeling verloopt zijn patiënten uitbehandeld in 3 tot 5 behandelingen over een span van 4 tot 8 maanden.

Procedure Tarief
Eerste consult (Duurt ongeveer één uur) € 45,-
Vervolgconsult (berekend vanaf 20 – 45 minuten) € 30,-
Kort consult (berekend vanaf 10 minuten) € 15,-
Telefoongesprekken worden niet gefactureerd wanneer deze onder de 10 minuten blijven.
Betaalmethodes

De facturatie vind plaats via mijn stagebegeleidster, Annekekoenis.nl, deze ontvangt u per mail.

Annuleringen

Annulering is enkel mogelijk per telefonisch contact en tenminste één werkdag voor de aanvankelijke afspraak.

De inhoud van deze pagina wordt beschermd.