MvdB

Tarieven

Werkwijze: Er wordt een gesprek gevoerd dat ongeveer één uur duurt, tijdens dit gesprek wordt er een zo duidelijk mogelijk beeld geschetst van u en uw klachten.

Aan de hand van deze informatie wordt vervolgens een zorgvuldige selectie gemaakt van één uit duizenden homeopathische middelen, die het beste uw gezondheid vertegenwoordigt.
Dit werk wat achter de schermen plaatsvindt is, afhankelijk van factoren zoals een duidelijk symptoombeeld/ aanwezigheid van bruikbare symptomen alsook de kennis die de homeopaat heeft van de vele duizenden middelen, iets wat soms enkele uren kan duren om volledig uit te werken na een eerste consult.

Een behandeling bestaat altijd uit tenminste een eerste consult en 1 á 2 vervolgconsulten, deze vervolgconsulten zijn zeer belangrijk om te kunnen achterhalen wat de reactie op het gekozen homeopathische middel precies is.

Houdt er a.u.b. rekening mee dat er doorgaans één tot drie consulten nodig zijn om het juiste middel te vinden en dan vanaf het juiste middel tenminste twee opvolg consulten (in de praktijk is het middel in de meeste gevallen al gevonden na het eerste consult).

Er zitten doorgaans 3 tot 4 weken tussen het eerste en tweede consult en afhankelijk van de reactie op het gekozen middel zal er daarna doorgaans meer ruimte zitten tussen de vervolgconsulten.
In de meeste gevallen en afhankelijk van hoe gunstig de behandeling verloopt zijn patiënten uitbehandeld in 3 tot 5 behandelingen over een span van 3 tot 7 maanden.

Procedure Tarief
Eerste consult (Ongeveer één uur) * € 55,-
Vervolgconsult (vanaf 20 minuten) * € 40,-
Kort consult (vanaf 10 minuten) € 15,-
Opsturen herhaalrecept (indien geen consult). € 10,-
Telefoongesprekken worden niet gefactureerd wanneer deze onder de 10 minuten blijven.

* LET OP! bij cash betaling ontvangt u € 5,- korting met uitzondering van kort consult.

Het homeopathisch middel en diens verzenden per post zit bij de prijs van het eerste consult inbegrepen.

Annuleringen

Annulering is enkel mogelijk per telefonisch contact en tenminste één werkdag voor de aanvankelijke afspraak.

De inhoud van deze pagina wordt beschermd.